Fritid i Solrød 2019


Dato og tid

Lørdag d. 31. august 2019 kl. 10:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 4. august 2019 kl. 22:00

Sted

Solrød Center

Solrød Center
2680 Solrød Strand

Arrangør

Fritid og Kultur
Tlf: +45 56182804
kulturfritid@solrod.dk

Foreninger og institutioner i Solrød Kommune inviteres til en hyggelig dag til Fritid i Solrød 2019.Lørdag den 31. august 2019 fra kl. 10.00 – 14.00 i Solrød Center

Der er ikke længe til sommer, og det er dermed blevet tid til at tilmelde sig Fritid i Solrød. Fritid i Solrød er en festlig dag, hvor besøgende kan møde mange af de spændende fritidsaktiviteter, der findes i Solrød Kommune.

Kultur og Fritid arbejder på at gøre dagen endnu mere oplevelsesrig for de besøgende, og har I flere ideer, er i velkomne til at sende dem til os på: kulturfritid@solrod.dk.

Vi arrangerer et ”Fritidsløb for børn”, hvor børn skal komme og prøve en aktivitet der bliver tilbudt af jer, hvis I har lyst. Har I lyst, men ved ikke hvad aktiviteten skal være endnu, så sæt hak i ”Ja” og skriv at beskrivelsen kommer senere.

”Fritidsløb for børn” går ud på, at et barn får en aktivitetsblanket og skal prøve forskellige aktiviteter I de boder, der deltager. I signerer blanketten, når barnet har prøvet jeres aktivitet. Når barnet har prøvet nok aktiviteter, udløser det en gave. I er velkomne til at komme med indhold til gaven, hvis I gerne vil lave lidt reklame for jeres fritidsaktivitet. Når dagen slutter, bliver der trukket lod om to gavekort til Solrød Centeret. Blanketter findes i de boder, som er med til ”Fritidsløb for børn”.

Vi forsøger at lave opstillingen af boderne lidt anderledes, så der vil være en sektion omkring Aktivitets- og Frivilligcenteret og en sektion mellem stationen og Rådhuset. Imellem stationen og sektionen vad Aktivitets og Frivilligcenteret vil der være et mini børnekræmmermarked, som bliver arrangeret af Centerforeningen. Ideen er, at kræmmermarkedet skal tiltrække flere børn og deres familier, som også kunne have en interesse i at starte til en fritidsaktivitet.

Ved Rund Scene får vi igen i år en professionel lydmand og en konferencier, så vi kan køre et program uden afbrydelser og med masser af underholdning.

Hvis I afholder en konkurrence, må I meget gerne skrive det på i tilmeldingen. Vi vil gerne lave reklame om det på vores sociale medier og i pressen. I kan også sende en mail til os senere, hvis I ikke har en konkurrence på plads endnu. I år arbejder vi lidt mere med PR, så vi kan få spredt det gode budskab om dagen.

Som sædvanligt har I mulighed for at få stillet en bod – inkl. 1 bord og 2 stole – gratis til rådighed. Ved tilmeldingen kan I ønske en placering. Vi kan desværre ikke garantere, at alle får sine pladsønsker opfyldt, men vi vil gøre vores bedste.

Vi glæder os til at se jer :)

Kultur & Fritid

Tilmelding senest den 4. august 2019.

 

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Fritid og Kultur
Tlf: +45 56182804
kulturfritid@solrod.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Fritid og Kultur
Tlf: +45 56182804
kulturfritid@solrod.dk