Hop til hovedindholdet

Barselscafé: Lær babytegn


Dato og tid

Torsdag d. 6. februar 2020 kl. 10:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 6. februar 2020 kl. 08:30

Sted

Solrød Bibliotek og Kulturhus, Solrød Center 4, 2680 Solrød Strand Solrød Bibliotek og Kulturhus
Solrød Center 4
2680 Solrød Strand

Barselscafé: Lær babytegn


Arrangementsbeskrivelse


Babytegn giver din baby mulighed for at kommunikere med omverden inden hun/han lærer at tale.
Babytegn er simple tegn og fagter som bruges sammen med tale.

Babyers finmotorik udvikles langt hurtigere end deres tale, og derfor giver babytegn dem et kommunikationsredskab indtil de begynder at tale. Du vil hurtigt opdage at din baby forstår store dele af dine voksensamtaler, og viser dig dette ved at lave tegnet for nogle af de ord du siger.
 Vil du vide lidt mere om hvad babytegn er, og hvordan du kan bruge babytegn med din baby og undgå en masse frustrationer? Rebecca fra BabySigning vil gøre dig klogere på hvad er babytegn er og hvordan babytegn fremmer din babys sproglige og motoriske udvikling. Hun vil også komme ind på den forskning, der findes om babytegn og fortælle hvornår du og din baby kan starte på det. På workshoppen kommer du godt i gang med babytegn og lærer de 10 mest brugte babytegn, som du kan tage i brug lige med det samme.
Rebecca har 9 års erfaring med babytegn, underviser på hold og institutioner og uddanner BabySigning instruktører. Rebecca har desuden udgivet bøgerne: Bogen om babytegn, Bær dit barn, Lolo lærer babytegn, Lolo skal i bad samt Lolo på bondegården. Der vil være mulighed for at købe bøger med særlig workshop-rabat.

Barselscafeen er Solrød Bibliotek og Kulturhus’ tilbud til nybagte forældre. Her byder vi på hyggelige aktiviteter og interessante foredrag for forældre med babyer. Her er der plads til at møde andre forældre og få ny inspiration med hjem. Spædbørn og tumlinger er meget velkomne i barselscaféen, og der vil være plads til både at amme, lege, trøste og skifte ble. Børnebibliotekaren står desuden altid klar med ideer og gode råd til tidlig sprogtilegnelse for de allermindste.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Kultur og Fritid
Tlf: +45 56182817
bibliotek@solrod.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Kultur og Fritid
Tlf: +45 56182817
bibliotek@solrod.dk